Motoronline




Motoronline.cz

Odeslat známému

Yacht Granada A / S Granada 24

inzerát: Yacht Granada A / S  Granada 24, fotka 1 inzerát: Yacht Granada A / S  Granada 24, fotka 2 inzerát: Yacht Granada A / S  Granada 24, fotka 3 inzerát: Yacht Granada A / S  Granada 24, fotka 4 inzerát: Yacht Granada A / S  Granada 24, fotka 5
Cena: 290.000 CZK
Stav: Ojeté
Vyrobeno: 1981
Barva:
bílá
Typ: Plachetnice
ID: 56979
Zobrazeno: 794x

Výbava



Vybavení

  • Loď má nový rolfok, čelen a koupací plato s nerezovou přírubou pro případný přívěsný motor, fotovoltaický panel. Má elektrický záchod, 2 nezávislé bateriové okruhy – oba s digitálním monitorem jejich stavu, novou nádrž na palivo s plněním paliva vně, nerezový kotevní bubnový naviják, Má připravenou kabeláž a hardware pro Raymarine autopilot, má plynový i elektrický vařič, speciální komín pro klimatizaci přední kajuty v létě, větrné ochrany v kokpitu a kapsáře, 2 meteostanice s dálkovými čidly, přestavěno bylo veškeré svícení na LED osvětlení, kompletní Raymarine systém Tridata a Wind spolupracující s autopilotem přes Seatalk, takže loď dokáže v případě o doplnění autopilotem držet kurz podle kompasu nebo na zdánlivý vítr a řízeně i na dálku dokáže provést obrat pod plachtami, má velmi zachovalé plachty,teleskopický Pfeiffer peň pro jízdu na zadní kurzy, skládací zasouvací žebřík pod čelen pro výstupy na břeh, součástí výbavy je rok starý 3t dvouosý přívěs s nájezdovou brzdou nastavený pro tuto loď (najeto 300 km). V ceně je přívěs s novou rezervou a zařízením proti krádeži přívěsu. Součástí je další bohatá výbava (např., česká vlajka, záchranné vesty, náhradní díly, záhranná podkova Plastimo s držákem a plovoucí světelnou bojkou,...), kterou na vyžádání zájemci zašleme s podrobným seznamem a dalšími fotkami.





Interier

  • Loď má 5 lůžek. 2 lůžka jsou na přídi. V hlavní kajutě je skládací stolek, navigační stolek, malá kuchyňka, množství skříněk po stranách, 2 sedačky a napravo vzadu je další postel, kterou lze využít jako největší úložný prostor. Mezi přední kajutou a hlavní kajutou je prostor kde nalevo je záchod s příslušenstvím a napravo odkládací skříně.




Další informace

  • “Ona” se jmenuje Skagen a je opravdu s velkým „O“. Loď, která vás nenechá na holičkách a hodí se do každého počasí na všech vodních plochách v ČR, ale obstojí i na moři. Je hodně oblíbená v Dánsku a ve skandinávských zemích, kde jich dodnes pluje ještě mnoho. Ostatně její název Skagen je nejsevernější výběžek Dánska.Jak její jméno vypovídá jde o loď do nepohody. Vyrobena byla v roce 1980. Plula na Bodensee, odkud byla v roce 2006 převezena do ČR, kde plula jednu sezonu na Lipně (zde jsme si ji na první pohled zamilovali) a od roku 2007 se pohybuje na přehradě Orlík, kde pluje pod českou vlajkou. Možno zde přenechat i její stání na další sezonu.Po dovezení na Orlík Skagen dospěla zásadními změnami pro zjednodušení plavby i v jedné osobě. Vestavěný motor Volvo Penta (saildrive) prošel generálkou, má také nový elektrický startér, počítadlo motohodin a otáčkoměr.

    technické parametry:

    Granada 24
    LOA 7.20 m
    LWL 6,48
    Šířka 2,52
    Ponor 1,25
    Výtlak 2,7m3
    Hmotnost 1,800 kg
    Groß 10,1 m2
    Genua 18,1 m2
    Sturmfock 6,1 m2
    Motor Volvo Penta 5,5 kW, saildrive




Prodejce

Rusiňák Miroslav

Praha

1. tel: 603440833
2. tel:
E-mail: miroslav@rusinak.cz
Web:
Země: Česká republika Česká republika